Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                  ETUSIVU                                                KOIRAT                                                PENNUT                                              ULLAKKO                                           VIERASKIRJA

Polaris


KUVAT TUNDRA ICE (CC BY-NC-ND 2.0)


Kutsumanimi: Polaris
Rekisterinumero: VTR-19358
Rotu: Samojedi
Sukupuoli: Uros
Säkäkorkeus: 56cm
Syntymäaika: 20.08.2015

Kasvattaja: evm
Omistaja: Yuri, Antikaur


Jukolan talo, eteläisessä Hämeessä, seisoo erään mäen pohjoisella rinteellä, liki Toukolan kylää. Sen läheisin ym­päristö on kivinen tanner, mutta alempana alkaa pellot, joissa, ennenkuin talo oli häviöön mennyt, aaltoili teräinen vilja. Peltojen alla on niittu, apilaäyräinen, halkileikkaama monipolvisen ojan; ja runsaasti antoi se heiniä, ennenkuin joutui laitumeksi kylän karjalle. Muutoin on talolla avaria metsiä, soita ja erämaita, jotka, tämän tilustan ensimmäisen perustajan oivallisen toiminnan kautta, olivat langenneet sille osaksi jo ison jaon käydessä entisinä aikoina. Silloinpa Jukolan isäntä, pitäen enemmän huolta jälkeentulevainsa edusta kuin omasta parhaastansa, otti vastaan osaksensa kulon polttaman metsän ja sai sillä keinolla seitsemän vertaa enemmän kuin toiset naapurinsa. Mutta kaikki kulovalkean jäljet olivat jo kadonneet hänen piiristänsä ja tuuhea metsä kasvanut sijaan. - Ja tämä on niiden seitsemän veljen koto, joiden elämänvaiheita tässä nyt käyn kertoilemaan.

Veljesten nimet vanhimmasta nuorimpaan ovat: Juhani, Tuomas, Aapo, Simeoni, Timo, Lauri ja Eero. Ovat heistä Tuomas ja Aapo kaksoispari ja samoin Timo ja Lauri. Juhanin, vanhimman veljen, ikä on kaksikymmentä ja viisi vuotta, mutta Eero, nuorin heistä, on tuskin nähnyt kahdeksantoista auringon kierrosta. Ruumiin vartalo heillä on tukeva ja harteva, pituus kohtalainen, paitsi Eeron, joka vielä on kovin lyhyt. Pisin heistä kaikista on Aapo, ehkä ei suinkaan hartevin. Tämä jälkimmäinen etu ja kunnia on Tuomaan, joka oikein on kuuluisa hartioittensa levyyden tähden. Omituisuus, joka heitä kaikkia yhteisesti merkitsee, on heidän ruskea ihonsa ja kankea, hampunkarvainen tukkansa, jonka karheus etenkin Juhanilla on silmään pistävä.
 AGILITY

06.08.18: Tulikipuna VAL Juinttu MAXI I vKUMA
12.08.18: Tulikipuna VAL Juinttu MAXI I vKUMA
22.08.18: Kingsroads VAL Taimi MAXI I vKUMA
02.09.18: VKV VAL Napakettu MAXI II vKUMA
20.09.18: Guthrun VAL Crissu T MAXI II vKUMA
28.09.18: Mutton Q´s VAL Nisha MAXI II vKUMA
15.09.18: Mutton Q´s VAL Nisha MAXI III vKUMA

VALJAKKOAJO (14 rankingpistettä)

06.08.18: Tulikipuna VVL Juinttu Normilähtö 8 rp.
06.08.18: Tulikipuna VVL Juinttu Normilähtö 6 rp.

VAHI

04.08.18: VMJY VMJY Nikke T VAHI I Hyväksytty 89p.
©2018 Antikaur - suntuubi.com