Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                                  ETUSIVU                                                KOIRAT                                                PENNUT                                              ULLAKKO                                           VIERASKIRJA

 

Quarterback Epic Fail


© YASUKI OMORI (CC BY-NC-SA 2.0)Kutsumanimi: Epic
Rekisterinumero: VTR-19928

Rotu: bordercollie
Sukupuoli: Uros
Säkäkorkeus: 55cm
Syntymäaika: 13.10.18

Kasvattaja: Enyo,
Quarterback
Omistaja: Yuri, Antikaur

 

Jukolan talo, eteläisessä Hämeessä, seisoo erään mäen pohjoisella rinteellä, liki Toukolan kylää. Sen läheisin ym­päristö on kivinen tanner, mutta alempana alkaa pellot, joissa, ennenkuin talo oli häviöön mennyt, aaltoili teräinen vilja. Peltojen alla on niittu, apilaäyräinen, halkileikkaama monipolvisen ojan; ja runsaasti antoi se heiniä, ennenkuin joutui laitumeksi kylän karjalle. Muutoin on talolla avaria metsiä, soita ja erämaita, jotka, tämän tilustan ensimmäisen perustajan oivallisen toiminnan kautta, olivat langenneet sille osaksi jo ison jaon käydessä entisinä aikoina. Silloinpa Jukolan isäntä, pitäen enemmän huolta jälkeentulevainsa edusta kuin omasta parhaastansa, otti vastaan osaksensa kulon polttaman metsän ja sai sillä keinolla seitsemän vertaa enemmän kuin toiset naapurinsa. Mutta kaikki kulovalkean jäljet olivat jo kadonneet hänen piiristänsä ja tuuhea metsä kasvanut sijaan. - Ja tämä on niiden seitsemän veljen koto, joiden elämänvaiheita tässä nyt käyn kertoilemaan.

Veljesten nimet vanhimmasta nuorimpaan ovat: Juhani, Tuomas, Aapo, Simeoni, Timo, Lauri ja Eero. Ovat heistä Tuomas ja Aapo kaksoispari ja samoin Timo ja Lauri. Juhanin, vanhimman veljen, ikä on kaksikymmentä ja viisi vuotta, mutta Eero, nuorin heistä, on tuskin nähnyt kahdeksantoista auringon kierrosta. Ruumiin vartalo heillä on tukeva ja harteva, pituus kohtalainen, paitsi Eeron, joka vielä on kovin lyhyt. Pisin heistä kaikista on Aapo, ehkä ei suinkaan hartevin. Tämä jälkimmäinen etu ja kunnia on Tuomaan, joka oikein on kuuluisa hartioittensa levyyden tähden. Omituisuus, joka heitä kaikkia yhteisesti merkitsee, on heidän ruskea ihonsa ja kankea, hampunkarvainen tukkansa, jonka karheus etenkin Juhanilla on silmään pistävä. Heidän isäänsä, joka oli ankaran innokas metsämies, kohtasi hänen parhaassa iässään äkisti surma, kun hän tappeli äkeän karhun kanssa. Molemmat silloin, niin metsän kontio kuin mies, löyttiin kuolleina, toinen toisensa rinnalla maaten verisellä tanterella. silloin, niin metsän kontio k silloin, niin metsän kontio. tappeli äkeän karhun kanssa. Molemmat silloin, niin metsän kontio kuin mies, löyttiin kuolleina, toinen.

 i. Aseenkantajan Knuutinpoika
BH vPVA vFIN KVA Hk3 Tk1 STDcds

e. Quarterback I.F.T
BH vPVA vFIN TVA vFIN KVA Vk3 Tk4 vRpoK1 OTDd ATDcs


ei. Eye-Boogers Chunder Up
BH vPVA vFIN TVA Jk1 RH-E Tk4 STDcd OTDs
    
ee. Pillow Biter
BH vFIN TVA vPVA  vFIN KVA Hk3 Tk4 vHpoK1 OTDs ATDcd

SISARUKSET
u. Quarterback Humpty Dumbty
n. Quarterback Lucky Thireen
n. Quarterback Human Error

 

©2018 Antikaur - suntuubi.com